Wolq

Hallo, wij zijn Wolq.

04-21-2021 10:10:21 Door Ralph van de Oudeweetering
Hiep hiep hoera! Trots kunnen we melden dat Exact Online Partner Bizzee, er een stoer broertje bij heeft: Wolq.

De wens voor deze "gezinsuitbreiding" is ontstaan nadat wij, nu zo'n twee jaar geleden, intern zijn gestart met de relatiebeheer- en marketing oplossingen van de Indiase softwareproducent Zoho. 
Met 45 krachtige tools, is Zoho dé perfecte digitale assistent gebleken voor onze commerciële, marketing en service collega's en door deze te "stekkeren" aan Exact Online, wordt onhandig en foutgevoelig invoerwerk voorkomen.

De koppeling is niet alleen druk met het overzetten van relevante klantinformatie, maar kan ook worden ingezet bij het uitwisselen van productinformatie, ordergegevens, facturen en zelfs betaalgegevens. Exact Online was bij ons al reuze effectief, maar in combinatie met Zoho, ontstaat iets magisch.
Zoiets moois houden we niet alleen voor onszelf, maar willen we graag met iedereen delen. Om kennis te maken met onze jongste telg en de voordelen van de verkoop- en marketingtools van Zoho, organiseren wij op 18 en 27 mei een tweetal infosessies. Je kan deze gewoon thuis of vanuit kantoor volgen vanaf je laptop, desktop, tablet of smartphone. Zin in virtuele beschuit met blauwe muisjes? Vast wel!
Leuk, ik kom een kijkje nemen