Diensten.

Wat wij doen.

Nieuwe software heeft altijd impact op je organisatie! Werkwijzen, routines en procedures gaan op de schop of zelfs helemaal over boord en het systeem zal optimaal moeten aansluiten op je business, processen, doelstellingen en wensen. Geen gemakkelijke opgave en zeker niet iets wat je er even nonchalant bij doet. That’s where we come in.

Als geautoriseerd partner van Zoho doen wij namelijk niet anders. Naast bakken kennis en ervaring, staan wij bol van slimme en innovatieve ideeën. Onze werkwijze kenmerkt zich niet door het bewandelen van platgelopen paden, maar we gaan regelmatig - hoe spannend ook - even met z'n allen offroad en bepalen zo samen de beste route.
Vertel ons je plannen

Consultancy.

Doelen behaal je niet door er over te kletsen, maar door te poetsen! Wij steken graag de handen uit de mouwen en komen (virtueel) bij je over de vloer, om een goed beeld te krijgen je business, processen, uitdagingen, wensen en doelstellingen. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een glasheldere fasering,  strakke doelstellingen en een duidelijke rolverdeling, zodat we altijd opleveren wat we gezamenlijk bij aanvang hebben bedacht.

Projectmanagement.

Vaak is het vinden van een geschikte interne "project-trekker" helemaal niet zo eenvoudig. Niemand zit te wachten op meer werkdruk en de ervaring ontbreekt. Geen paniek, wij hebben al de nodige projecten succesvol opgeleverd en pakken maar wat graag de projectleiding voor je op. We brengen de te realiseren mijlpalen en doelstellingen gezamenlijk in kaart, nemen de regie in handen en zorgen ervoor dat het project op tijd, volgens planning en zonder tegenslagen wordt afgerond. We got this!

Trainingen.

Het effectief inzetten van techniek valt op staat met de gebruiker. Hoe fantastisch of goed de techniek ook is, deze is volkomen waardeloos als je niet weet hoe het optimaal te gebruiken. Onze door Zoho gediplomeerde trainers leren je collega’s binnen no-time alle ins en outs van de systeem, zodat er weer meters gemaakt kunnen worden. Laat de techniek optimaal voor je werken en zet je organisatie weer in beweging.

Maatwerk.

Zoho is van huis uit nou niet onderbedeeld als het om functionaliteit gaat. Bovendien zijn er binnen Zoho tal van mogelijkheden om deze verder uit te breiden. Mis je toch net dat (deel)proces, die app, integratie of rapport en bieden zelfs de 1.000 app's in de Zoho Marketplace niet wat je zoekt, dan maken onze ontwikkelaars gewoon de 1001e uitbreiding voor je.

ExpertScan.

Je hebt Zoho CRM in huis, maar toch ontbreekt er iets. Wat is lastig te zeggen, maar je hebt het gevoel dat er véél meer in zit. Maar wat? En hoe krijg je dat boven water? Simpel, met dé Zoho CRM ExpertScan! Tijdens deze 4 uur durende  scan duikt een Zoho-expert in je business, analyseert werkwijzen, inventariseert wensen en komt vervolgens met concrete verbeterpunten, ideeën en tips. Hiermee kan je vervolgens direct zelf aan de slag of, als je dat liever hebt, helpen we je hierbij. De ExpertScan is dus een ‘all inclusive’ check-up (APK) van het gebruik van Zoho CRM en ter kennismaking betaal je eenmalig 199 Euro (all-in). Interessant? Plan hieronder je afspraak (remote of op locatie) in een paar simpele stappen in en we gaan direct voor je aan de slag.

Leuk project? Bring it on.