Wolq

Verkopen via alle kanalen!

Almost before we knew it, we had left the ground. All their equipment and instruments are alive.Mist enveloped the ship three hours out from port. The spectacle before us was indeed sublime.A red flair silhouetted the jagged edge of a wing.

E-Mail.

Zoho Mail is véél meer dan een veilige en betrouwbare zakelijke e-mailoplossing voor al je e-mailboxen. Naast je mail beheer je zaken als agenda, contactpersonen, taken, notities, maar is vooral de naadloze integratie met andere Zoho-apps en zelfs met de maildiensten van Microsoft en Google.

Chat.

Wil je enkel via tekst chatten, elkaar via audio spreken of zelfs even zien? Je bestanden/ideeën via een whiteboard of zelfs je scherm delen? Het kan allemaal met Zoho Cliq! Communicatie met klanten was nog nooit zo eenvoudig en bovenal leuk.

Telefoon.

Met Zoho Voice of één van de vele andere VoIP integraties, initieer je eenvoudig een telefoongesprek vanuit Zoho. Tijdens je tijdens het gesprek eenvoudig aantekeningen en heb je alle gegevens bij de hand. Belt je relatie zelf? Een pop-up verklapt wie er belt en de relatiekaart is direct te openen. Klaar met bellen? Sla dan het gesprek op en maak direct een follow-up actie in Zoho CRM.

Social Media.

Zoho Mail is véél meer dan een veilige en betrouwbare zakelijke e-mailoplossing. Naast je mail beheer je zaken als agenda, contactpersonen, taken, notities, maar is vooral de naadloze integratie met andere Zoho-apps en zelfs met de maildiensten van Microsoft en Google een verademing.

Online Meeting.

Start vandaag nog met het online organiseren van veilige meetings, webinars en presentaties met Zoho Meetings. Werk overal samen met real-time audio, video, beheer op afstand en het delen van schermen en bestanden. 

Team-inbox.

Met Zoho TeamInbox maak en beheer je een gezamenlijke e-mail boxen met meerdere collega's. Denk aan de bekende verkoop@, marketing@ en service@ boxen. Pak zelf mailtjes op, overleg via chat of wijs een eigenaar aan. Iedereen teamlid kan duidelijk zien wie waar aan werkt en zo wordt voorkomen dat zaken dubbel gaan of, omdat iedereen op elkaar zit te wachten, helemaal niet.