Wolq

Visie.

Eén ding is ondertussen wel duidelijk: alles wordt digitaal en in een tijd waarin technologie het tempo bepaalt, is op je handen zitten geen optie. Bij het minste of geringste zitten je klanten bij die concurrent die z’n zaken net even beter op orde heeft. Alleen ondernemers welke bij de les blijven en digitaal innoveren hebben de toekomst! 

Lastig? Hoeft niet. Wij helpen je maar wat graag met het opschudden van je business door al je applicaties, content, data en processen online beschikbaar te maken, alles wat er toe doet te versnellen en je service te optimaliseren.

Zo ontzorgen we jou en je collega’s, zodat iedereen weer aan de slag kan met de écht belangrijke zaken. Zoals het bedenken van creatieve oplossingen, empathie tonen en meer klantwaarde creëren. Zo maken we samen het verschil.
zoho partner visie

Digitale helden.

Na honderden succesvolle digitale transformaties, is onze werkwijze misschien wat tegendraads en zelfs een tikkeltje eigenwijs te noemen. Ervaring leert namelijk, dat het volgen van platgetrapte paden gemiddelde resultaten opleveren. Noem het eigenwijs, dwars, dapper, maar door af en toe nee te durven zeggen, een deurtje open te trappen en keuzes te challengen, verrassen wij onze opdrachtgevers keer op keer en dwingen we het allerbeste resultaat af.


Het multidisciplinaire team van Wolq kenmerkt zich door professionals met onnoemelijke passie voor procesverbetering, welke online de weg weten maar hun offline leven zeker niet vergeten.

angela sprengers zoho consultant
Angela 
Sprengers

​Consultant
renee van broekhoven zoho consultant
Renée 
van Broekhoven

​Consultant
ralph van de oudeweetering zoho verkoop
Ralph
​v/d Oudeweetering

Sales
william feijen zoho support
William
​Feijen

Customer Happiness
Jij?
Vacatures

Koffie?

We komen het allerliefste bij je over de vloer, om echt kennis te maken met je organisatie en collega's, maar je bent uiteraard ook van harte welkom op ons "kantoor" in Helmond (Brandevoort). Vanzelfsprekend werken wij intern ook met Zoho en hebben wij dus alle tools in huis om efficiënt samen te werken. Hierdoor besparen wij niet enkel op een fancy kantoorpand, maar ook op een bult aan onproductieve uren, reiskosten en, ook belangrijk, onze carbon footprint. Een leuk weetje: de bouw van Brandevoort is gestart in 2000 en is opgezet volgens de principes van New Urbanism. Het kloppende hart van Brandevoort (De Veste) is historiserend aangelegd in de stijl van een 17e-eeuws Brabants stadje, met herenhuizen aan de gracht. Kom gerust een kijken! 


Hoe drink je de koffie? Met een Wolqje? 😊

Carrière.

Bij Wolq zorgen we uiteraard optimaal voor onze klanten, maar ook zeker voor onszelf. Niet uit egoïsme, maar uit pure noodzaak. Mensen die tegen hun werk opzien, presteren verre van optimaal. We investeren daarom maar wat graag in kennis, ambitie en bovenal geluk. Op deze manier halen we het allerbeste uit onszelf (en ook uit jou, natuurlijk). Tijd voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Start vandaag!
Bekijk alle vacatures
wolq mvo ondernemen

Van Wolq komt groen.

Wolq doneert een percentage van haar omzet aan aarde-afkoelspecialist Justdiggit. Zij vergroenen in een rap tempo droge gebieden en daarmee de waterbalans in de bodem en vegetatie. 


Al dat nieuwe groen werkt mee een hogere luchtvochtigheid en dus aan het maken van wolken (kijk daar is de link). Maak je de wolk zwaar genoeg dan valt er....je raad het al: neerslag. Eigenlijk best logisch. Mogelijk dat een verkoelende regenbui in Tanzania of Kenia er eentje van ons is en daar zijn we best trots op. 

Leuk project? Bring it on.