Wolq

Ontdek Zoho.

De noodzaak om processen te optimaliseren wordt steeds groter. De werkdruk wordt te hoog en dat komt vooral om dat er te veel met het handje wordt gedaan. Alles in één klap oplossen? Zoho is het antwoord! 


Bij elke organisatie of afdeling liggen er kansen om te innoveren en met meer dan 100 geïntegreerde mobiele- en webapps, is Zoho dé perfecte digitale assistent voor al je commerciële, hr, marketing, ict en service collega's!

Verkoop

Marketing

ICT

Kantoor

HR

Support

Op maat en volledig vrijblijvend.

30 dagen toegang zonder creditcard.

Zoho One voor 1,5 Euro/dag*

Stop maar met wrijven, het staat er echt. Vanaf 1,5 Euro/dag* beschikt een Zoho One-gebruiker over meer dan 45 volwaardige Zoho applicaties in een all-you-can-eat-bundel! Dat is minder dan een kop koffie!

Compleet.

De Zoho One-bundel is tot de rand gevuld met de allermooiste tools op het gebied van verkopen, marketing, hr, productiviteit en dienstverlening.

Broekzak.

Naast de webapplicaties, zijn ook alle beschikbare mobiele app's binnen deze licentie te gebruiken. Heb je onderweg ook direct de zaak in je broekzak. 

Powerrrrr.

Als Zoho One-gebruiker beschik je direct over meest dikke en uitgebreide variant (Enterprise) van Zoho. Geen uitgekleed lokkertje dus, maar het echte power-spul.

Eentje.

Niet 45, maar één overzichtelijke jaarfactuur. Vind je het fijner om per maand af te rekenen? Geen probleem! Je betaalt dan ietsje meer. 

*Prijs is voor een alle-medewerkers-doen-mee licentie, exclusief BTW, per gebruiker en bij een jaarbetaling. Meer informatie vind je hier.

Met Zoho doe je meer.

300%             
meer leads

23%      
meer klanten

41%  
meer omzet

28%               
meer tijd

Met Zoho heb je: meer leads, omzet, klanten en tijd.

*gebaseerd op een onafhankelijk international onderzoek

Zoho in cijfertjes.

25+
Jaar

90M+
Gebruikers

150+
Landen

500K+
Bedrijven

100+
App's

12K+
Medewerkers

zoho apps voor android en ios

100+ Apps in je broekzak.

Je kent ze vast wel, zakmessen waarmee je alles kan. Een loep om fikkie te stoken, een pincet voor een irritante splinter, een opener voor je koude biertje en genoeg gereedschap om je eigen villa te bouwen. 


Met Zoho op je tablet, smartphone of smartwatch heb je de digitale evenknie in je broekzak. Met dit digitale multi-zakmes heb je toegang tot al je gegevens. Je relaties, contacten, e-mail, oproepen, documenten, bestanden, wachtwoorden, agenda, pijplijn, tickets, deals, chat, campagnes, social-media, taken.....echt alles.

Automatiseer routinetaken.

Een van de meest coole functies van Zoho, is Robotic Process Automation (RPA). RPA is een manier van automatisering waarbij menselijk gedrag wordt nagebootst door een softwarematige robot, welke foutloos en razendsnel routinetaken voor je uit kan voeren. Dag en nacht, zonder gemopper en extra kosten. Met behulp van uitgebreide en flexibele automatische workflows, zet je tijdrovend en repeterend handwerk om in doordachte automatische routines. Of het nu gaat om e-mail, taken, signaleringen, rapportages, gegevens aanmaken, verplichten of bijwerken........je nieuwe digitale "collega" fixt het allemaal.

zoho processen

Zoho  Exact Online

Door je Zoho CRM omgeving te "stekkeren" aan Exact Online, voorkom je onhandig en foutgevoelig dubbel invoerwerk. De koppeling is niet alleen druk met het overzetten van relevante klantinformatie, maar kan ook worden ingezet bij het uitwisselen van productinformatie, ordergegevens, facturen en zelfs betaalgegevens. 


De verkopers, marketeers en relatiebeheerders doen lekker hun ding in Zoho CRM, de logistieke medewerkers en boekhouders in Exact Online en de integratie houdt alles in sync. 

zoho koppeling met exact online

Weetjes.

Prijzen
Veiligheid
Prijzen

Wat betaal ik voor een Zoho abonnement?

Tja, wat kost een auto? Simpelweg komt het erop neer dat je zelf bepaald welke onderdelen je toevoegt aan je abonnement. Hierin kennen we een drietal opties en laten we, voor het gemak, een vergelijking maken met een bezoek aan een restaurant:


1. À la carte - Hierbij kies je uit het Zoho-menu wat je lekker vindt.

2. Een menu -  Heb je wat meer honger? Door Zoho-onderdelen te bundelen, wordt het nog voordeliger.

3. All you can eat - Stevige trek? Een vast laag bedrag en toegang tot al het lekkers. Niet ziek worden!  

Veiligheid

Is Zoho wel veilig?

Hopelijk worden we niet te technisch, maar zet je toch maar schrap. Zoho beschikt over een indrukwekkend kwartetje aan ISO-certificeringen (27001-, 27017- en 27018) en conformeert zich aan SOC 2 Type II voorschriften. Je data wordt versleuteld met de industriestandaard AES-256 en tijdens de overdracht gebruikt Zoho een Transport Layer Security (TLS) 1.2/1.3 met Perfect Forward Secrecy (PFS). Voor de echte nerds, hier een linkje naar de waslijst aan maatregelen en risicobeperking.


Extra beveiligingsfuncties zijn: Tweetraps authenticatie, configureerbaar wachtwoordbeleid, wachtwoorden versleuteling via het hash-algoritme bcrypt, gespreide gegevensopslag, IP-beperkingen, toegangscontrole op basis van rollen, versleuteling voor aangepaste velden, audit op accountactiviteiten.


Pffff.....uitademen en ontspannen maar weer.

Kan ik altijd bij mijn gegevens?

Zoho levert een 99,9% uptime. Door je gegevens over meerdere datacenters te reproduceren wordt een optimale redundancy (duur woord voor extra kopietjes) gerealiseerd.

Waar staan mijn gegevens?

Als je gebruikt maakt van de zoho.eu extensie, worden je gegevens opgeslagen in een datacenter in de EU (Europa). Bijvoorbeeld in Amsterdam (primair) en Dublin (secondair).  

Leuk project? Bring it on!