Wolq

Ontdek Zoho.

Met meer dan 45 geïntegreerde killer apps, is Zoho dé perfecte digitale assistent voor je commerciële, marketing en service collega's.

Verkoop.
Marketing.
Samenwerken.
Productiviteit.
Service.
Verkoop.

Relatiebeheer (CRM).

Relatiebeheer is de absolute core van Zoho, maar ook van je organisatie. Met Zoho CRM converteer je leads, verhoog je de klantbetrokkenheid, sluit je deals en koester je bestaande klanten.

Abonnementen.

Beheer je abonnement van begin tot eind. Met Zoho Subscriptions sluit de klant online nieuwe abonnementen af, automatiseer je terugkerende facturen, en zorg je voor een snelle betaling.

Digitaal ondertekenen.

Start vandaag nog met ondertekenen zonder papierwerk! Maak, verstuur, onderteken en beheer je documenten overal veilig met Zoho Sign.

Pipelijnmanagement.

Zoho Bigin maakt gebruik van een bewezen methodes voor pijplijn beheer. Hierdoor beheer je kansen op de meest efficiënte en visueel aantrekkelijke manier. 

Reserveringen.

Maak en beheer online agenda's voor diensten of producten en laat je klanten zelf afspraken reserveren, boeken en eventueel betalen. Zo loop je geen enkele opdracht meer mis met Zoho Bookings.

Evenementen.

Beheer je (virtuele) evenementen met Zoho Backstage. Deel aankondigingen, maak een online evenementpagina en regel de registratie en eventueel ticketing. Op naar een onvergetelijke ervaring voor je deelnemers. 

Tracking.

Volg en analyseer bezoekers op je website real-time en identificeer zo potentiële klanten met Zoho SalesIQ. Communiceer direct via chat of laat dit over aan je programmeerbare chatbot. 

Webshop.

Start je eigen professionele webshop in slechts een paar stappen met Zoho Commerce. Kies een sjabloon, voeg artikelen toe, stel je prijzen en verzendopties in, integreer de beste betaalgateways en start met verkopen.

Routeplanner.

Met Zoho RouteIQ maak je in een handomdraai routes op basis van gegevens uit je relatiebeheer. Je leads, relaties, contacten worden als "spelden" weergegeven op de kaart en door het gebruik van filters bepaal je zelf de route. Afspraak vervallen? Geen paniek, check eenvoudig wie er in de buurt zit en je kan weer op weg. 

Marketing.

E-Mail Marketing.

Maak, verzend en beheer e-mailcampagnes met Zoho Campaigns. Gebruik prachtige e-mailtemplates en maak gebruik van een handige editor. Analyses geven inzage in de prestaties van een campagne. E-mailmarketing was nog nooit zo doeltreffend!

Formulieren.

Maak prachtige formulieren zonder een regel code met Zoho Forms. Deel ze vervolgens op je website en krijg zodoende contact met bezoekers. Ontvang meldingen bij nieuwe reacties, beheer de verzamelde gegevens en volg ze op.

Marketingbeheer.

Beheer al je marketingactiviteiten via een centrale oplossing. Maak en planning, een budget en analyseer hoe effectief al je inspanningen daadwerkelijk zijn, leer je (potentiele) klanten kennen en bepaal de beste benadering.

Website.

Maak je eigen professionele website in slechts enkele minuten met Zoho Sites! Begin van scratch of kies een door ontwerpers gemaakt sjabloon, pas aan, voeg toe en als je klaar bent zet je zelf je website online en deel je hem met de rest van de wereld.

Social Media.

Stop met het schakelen tussen al je social media kanalen. Maak aantrekkelijke content, plan publicaties op alle je platforms, check je favoriete hashtags, reageer in real time, analyseer je bereik, prestaties en resultaten. Zoho Social is dé  tijdbesparende tools voor al je sociale interacties.

Conversie.

Maak en controleer je conversie-trechter!  Analyseer en begrijp eenvoudig het online gedrag van je bezoekers en geef ze een gepersonaliseerde ervaring. Met Zoho PageSense heb je alles in huis om het aantal conversies te verhogen!

Enquêtes.

Weet jij hoe je klanten over je organisatie, diensten of producten denken? Maak de mooiste enquêtes in minuten met aanpasbare thema's en pas je eigen huisstijl toe. Verzamel de feedback en analyseer de data eenvoudig met Zoho Survey. 

Samenwerken.

Chat.

Teamcommunicatie 2.0! Of je nu enkel via tekst wil chatten, elkaar wil via audio wil spreken of zelfs zien, je ideeën via een whiteboard of je scherm wil delen, zelfs met een klant of leverancier buiten je organisatie wil communiceren, het kan allemaal met Zoho Cliq! Teamcommunicatie was nog nooit zo eenvoudig en bovenal leuk.

Projecten.

Zoho Projects is er voor diegene die wat hulp kan gebruiken bij het plannen en beheren van projecten. Hou je werk efficiënt bij, werk online samenwerken met je collega's, leg doelstellingen vast, verdeel taken, zit boven op budgetten en registreer tijd.

Team-mail.

Met Zoho TeamInbox maak en beheer je een gezamenlijke e-mail boxen met meerdere collega's. Denk aan de bekende verkoop@, marketing@ en service@ boxen. Pak zelf mailtjes op, overleg via chat of wijs een eigenaar aan. Iedereen teamlid kan duidelijk zien wie waar aan werkt en wordt voorkomen dat zaken dubbel gaan of, omdat iedereen op elkaar zit te wachten, helemaal niet. 

Intranet.

Zoho Connect vergemakkelijkt het werken in teamverband door de communicatie en bestanden op één centrale plek te organiseren. Wissel ideeën uit, ontvang updates van collega's en blijf altijd up to date. Bedenk, creëer, bouw en maak van samenwerken iets cools.

Bestandsbeheer.

Zoho WorkDrive is dé perfecte tool voor online bestandsbeheer voor teams. Betrek al je collega's middels openbare teammappen of zet alles veilig in een privémap. Deel bestanden met klanten, partners en leveranciers terwijl jij de controle houdt. 

Meetings.

Start vandaag nog met het online organiseren van veilige meetings, webinars en presentaties met Zoho Meetings. Werk overal samen met real-time audio, video, beheer op afstand en het delen van schermen en bestanden.

Productontwikkeling.

Stel doelen, maak een planning, beheer de voortgang en lever binnen no-time en binnen budget de gevraagde oplossing of product. Agile werken heeft een nieuwe naam: Zoho Sprint.

Productiviteit.

E-mail.

Zoho Mail is véél meer dan een veilige en betrouwbare zakelijke e-mailoplossing. Naast je mail beheer je zaken als agenda, contactpersonen, taken, notities, maar is vooral de naadloze integratie met andere Zoho-apps en zelfs met de maildiensten van Microsoft en Google een verademing.

Tekstverwerking.

Met Zoho Writer maak je eenvoudig de mooiste documenten. Deel je werk simpel met anderen en werk in real time met je collega's samen. Zoho Writer is compatibel met Google- en/of Microsoft-bestanden en bovendien zijn de algehele look-en-feel en veel toetsen identiek. Zo voorkom je een lange en lastige inwerkperiode.

Opleidingen.

Zoho ShowTime is een platform voor het beheren en uitvoeren van zowel interne als commerciële trainingen. Geef realtime trainingen of neem deze op. Analyseer de impact van de training met de mate van betrokkenheid, enquêtes en andere feedback.

Agenda.

Met Zoho Calendar besteed je niet alleen minder tijd aan het maken en onderhouden van je eigen planning, maar ook aan groepsagenda's, evenementen en gedeelde agenda's.

Analyses.

Zoho Analytics is de ultieme self-service Business Intelligence (BI) tool voor gegevensanalyse. Binnen minuten transformeer je onoverzichtelijke gegevens in toepasbare en visueel aantrekkelijke rapporten en dashboards. Naast Zoho-apps, zijn honderden andere integraties beschikbaar en kan je zelfs gegevens consolideren uit meerdere gegevensbronnen.

Wachtwoorden.

Met Zoho Vault sla je elk wachtwoord en alle gevoelige gegevens op één veilige plaats op. De browserextensie, meld je automatisch aan bij registreerde websites en voeg je nieuwe wachtwoorden makkelijk met één klik toe.

Telefonie (VoIP).

Met Zoho Voice haal je allerbeste in huis op het gebied van een online telefoonsysteem en integreer deze simpel met je overige Zoho tools. Initieer een gesprek met een klik, of zie wie er belt via een popup en maak direct een gespreksnotitie of start een activiteit. 

Spreadsheet.

Met Zoho Sheets kun je online spreadsheets maken, opslaan, beheren, bewerken en er samen met anderen aan werken. Zoho Sheet werkt naadloos met Google- en/of Microsoft-bestanden en is in veel opzichten qua werkwijze en toetsen te vergelijken. Meteen lekker vertrouwd dus. 

Presentaties.

Start je gelikte presentaties online met Zoho Show. Begin blanco, je eigen sjabloon of kickstart je presentatie met een ontwerp uit de bibliotheek. Presentaties in Google- en/of Microsoft-formaat? Geeft niets, Zoho Show kan deze ook inlezen en gebruiken.

Service.

Helpdesk.

Optimaliseer je klantenservice en leg contact via kanalen als e-mail, chat, telefoon, sociale media en je website. Reageer direct en voeg eenvoudig follow-up activiteiten toe. Voor die klanten die liever zelf zoeken naar een antwoord, maak je een eenvoudig een slimme kennisbank en helpcentrum.

Integraties.

De mogelijkheden van Zoho zijn haast grenzeloos, maar je wil toch nog iets integreren met Zoho. Pas de problème! Met Zoho Flow "rijg" je zonder programmeerkennis oplossingen aan elkaar. Definieer een trigger, voeg acties toe en bekijk de volledige workflow in de doe-het-zelf builder.

Maatwerk.

Mis je nog wat in Zoho? Wow, dan ga je wel heel erg diep. Voor diegene die de extra mile wil gaan, maar geen zin heeft in een kostbaar ontwikkel-avontuur, is er Zoho Creator. Met dit low-code platform brengt je snelheid en maatwerk echt samen.

Augmented Reality.

Kijk real-time mee met de je collega of klant via de camera van een telefoon of tablet en geef op afstand interactieve instructies via AR-annotaties, spraak of chat. Maak korte metten met onnodige downtime, (reis)tijd- en kosten, gebruik Zoho Lens!   

Remote Ondersteuning.

Met Zoho Assist help je klanten super eenvoudig en zonder gedoe op afstand via een ad-hoc of on-demand sessie. Deel bestanden, navigeer door meerdere schermen, communiceer via chat, spraak of zelfs beeld. Niemand aan de andere kant? Geen probleem, regel een onbeheerde sessie in.

Field Service.

Klaar met servicebonnen die onleesbaar, te laat of zelfs helemaal niet worden ingeleverd? Met Zoho FSM sleept je de klussen eenvoudig in een digitaal planbord, worden je collega's buiten direct van alle details op de hoogte gebracht en voegen ze vervolgens eenvoudig uren, materialen, formulieren en zelfs afbeeldingen toe. Handtekening van de klant eronder en hoppa alles gaat automatisch terug naar kantoor. Op naar de volgende klus!

Artificiële Intelligentie.

Maak kennis met je nieuwe AI assistent: Zia! Of je op zoek bent naar klantgegevens, een document opstelt of gewoon op zoek bent naar wat salescijfers, Zia helpt je maar wat graag. Niet zo verlegen, vraag het haar gerust.

Demonstratie.

Eerst zien dan geloven? Boek maar in.

Uitproberen.

30 dagen, gratis en geen creditcard.

Kennismaking.

(Virtueel) kopje koffie? Met een Wolqje?

Met Zoho doe je meer.

300%            
meer leads

23%  
meer klanten

41%  
meer omzet

28%  
meer tijd

*gebaseerd op een international onderzoek

Met Zoho heb je: meer leads, omzet, klanten en tijd.

Zoho One voor 1,5 Euro/dag*

Stop maar met wrijven, het staat er echt. Vanaf 1,5 Euro/dag* beschikt een Zoho One-gebruiker over meer dan 45 volwaardige Zoho applicaties in een all-you-can-eat-bundel! Dat is minder dan een kop koffie!                              

Zoho One

Compleet.

De Zoho One-bundel is tot de rand gevuld met de allermooiste tools op het gebied van verkopen, marketing, productiviteit en dienstverlening.

Powerrrrr.

Als Zoho One-gebruiker beschik je direct over meest dikke en uitgebreide variant (Enterprise) van Zoho. Geen uitgekleed lokkertje dus, maar het echte power-spul.

Eentje.

Niet 45, maar één overzichtelijke jaarfactuur. Vind je het fijner om per maand af te rekenen? Geen probleem! Je betaalt dan ietsje meer. 

Broekzak.

Naast de Zoho-webapplicaties, zijn ook alle beschikbare mobiele app's binnen deze licentie te gebruiken. Heb je onderweg ook direct de zaak in je broekzak. 

*Prijs is voor een alle-medewerkers-doen-mee licentie, exclusief BTW, per gebruiker en bij een jaarbetaling. Meer informatie vind je hier.

zoho apps voor android en ios

100+ Apps in je broekzak.

Je kent ze vast wel, zakmessen waarmee je alles kan. Een loep om fikkie te stoken, een pincet voor een irritante splinter, een opener voor je koude biertje en genoeg gereedschap om je eigen villa te bouwen. 


Met Zoho op je tablet, smartphone of smartwatch heb je de digitale evenknie in je broekzak. Met dit digitale multi-zakmes heb je toegang tot al je gegevens. Je relaties, contacten, e-mail, oproepen, documenten, bestanden, wachtwoorden, agenda, pijplijn, tickets, deals, chat, campagnes, social-media, taken.....echt alles.

Automatiseer routinetaken.

Een van de meest coole functies van Zoho, is Robotic Process Automation (RPA). RPA is een manier van automatisering waarbij menselijk gedrag wordt nagebootst door een softwarematige robot, welke foutloos en razendsnel routinetaken voor je uit kan voeren. Dag en nacht, zonder gemopper en extra kosten. Met behulp van uitgebreide en flexibele automatische workflows, zet je tijdrovend en repeterend handwerk om in doordachte automatische routines. Of het nu gaat om e-mail, taken, signaleringen, rapportages, gegevens aanmaken, verplichten of bijwerken........je nieuwe digitale "collega" fixt het allemaal.

zoho processen

Zoho  Exact Online

Door je Zoho CRM omgeving te "stekkeren" aan Exact Online, voorkom je onhandig en foutgevoelig dubbel invoerwerk. De koppeling is niet alleen druk met het overzetten van relevante klantinformatie, maar kan ook worden ingezet bij het uitwisselen van productinformatie, ordergegevens, facturen en zelfs betaalgegevens. 


De verkopers, marketeers en relatiebeheerders doen lekker hun ding in Zoho CRM, de logistieke medewerkers en boekhouders in Exact Online en de integratie houdt alles in sync. 

> Vertel meer
zoho koppeling met exact online

Zoho Cijfertjes.

Je bent niet alleen! Meer dan 60 miljoen service-, marketing- en verkoop-professionals werken al met Zoho.

9.000+

medewerkers

180

landen

12

vestigingen

17

talen

180.000+

klanten

60M+

gebruikers

1996

oprichting

1.000+

integraties

Weetjes.

Prijzen
Veiligheid
Prijzen

Wat betaal ik voor een Zoho abonnement?

Tja, wat kost een auto? Simpelweg komt het erop neer dat je zelf bepaald welke onderdelen je toevoegt aan je abonnement. Hierin kennen we een drietal opties en laten we, voor het gemak, een vergelijking maken met een bezoek aan een restaurant:


1. À la carte - Hierbij kies je uit het Zoho-menu wat je lekker vindt.

2. Een menu -  Heb je wat meer honger? Door Zoho-onderdelen te bundelen, wordt het nog voordeliger.

3. All you can eat - Stevige trek? Een vast laag bedrag en toegang tot al het lekkers. Niet ziek worden!  

Veiligheid

Is Zoho wel veilig?

Hopelijk worden we niet te technisch, maar zet je toch maar schrap. Zoho beschikt over een indrukwekkend kwartetje aan ISO-certificeringen (27001-, 27017- en 27018) en conformeert zich aan SOC 2 Type II voorschriften. Je data wordt versleuteld met de industriestandaard AES-256 en tijdens de overdracht gebruikt Zoho een Transport Layer Security (TLS) 1.2/1.3 met Perfect Forward Secrecy (PFS). Voor de echte nerds, hier een linkje naar de waslijst aan maatregelen en risicobeperking.


Extra beveiligingsfuncties zijn: Tweetraps authenticatie, configureerbaar wachtwoordbeleid, wachtwoorden versleuteling via het hash-algoritme bcrypt, gespreide gegevensopslag, IP-beperkingen, toegangscontrole op basis van rollen, versleuteling voor aangepaste velden, audit op accountactiviteiten.


Pffff.....uitademen en ontspannen maar weer.

Kan ik altijd bij mijn gegevens?

Zoho levert een 99,9% uptime. Door je gegevens over meerdere datacenters te reproduceren wordt een optimale redundancy (duur woord voor extra kopietjes) gerealiseerd.

Waar staan mijn gegevens?

Als je gebruikt maakt van de zoho.eu extensie, worden je gegevens opgeslagen in een datacenter in de EU (Europa). Bijvoorbeeld in Amsterdam (primair) en Dublin (secondair).  

Leuk project? Bring it on.