Wolq

Zoho diensten.

Nieuwe software, dus ook Zoho, heeft altijd impact op je organisatie! Werkwijzen, routines en procedures gaan op de schop of zelfs helemaal over boord en de tech moet optimaal aansluiten op je business, processen, doelstellingen en wensen. Geen gemakkelijke opgave en zeker niet iets wat je er even nonchalant bij doet. Gelukkig kunnen we je hierbij helpen. Lijkt dit je wat?
zoho partner nederland
zoho consultancy

Zoho Consultancy.

Doelen behaal je niet door er over te kletsen, maar door te poetsen! Wij steken graag de handen uit de mouwen en komen (virtueel) bij je over de vloer, om een goed beeld te krijgen je business, processen, uitdagingen, wensen en doelstellingen. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een glasheldere fasering,  strakke doelstellingen en een duidelijke rolverdeling, zodat we altijd opleveren wat we gezamenlijk bij aanvang hebben bedacht.

Zoho Projectmanagement.

Vaak is het vinden van een geschikte interne "project-trekker" helemaal niet zo eenvoudig. Niemand zit te wachten op meer werkdruk en de ervaring ontbreekt. Geen paniek, wij hebben al de nodige projecten succesvol opgeleverd en pakken maar wat graag de projectleiding voor je op. We brengen de te realiseren mijlpalen en doelstellingen gezamenlijk in kaart, nemen de regie in handen en zorgen ervoor dat het project op tijd, volgens planning en zonder tegenslagen wordt afgerond.

zoho projectmanagement
zoho opleidingen en trainingen

Zoho Trainingen.

Het effectief inzetten van techniek valt op staat met de gebruiker. Hoe fantastisch of goed de techniek ook is, deze is volkomen waardeloos als je niet weet hoe het optimaal te gebruiken. Onze door Zoho gediplomeerde trainers leren je collega’s binnen no-time alle ins en outs van de systeem, zodat er weer meters gemaakt kunnen worden. Laat de techniek optimaal voor je werken en zet je organisatie weer in beweging.

Zoho Maatwerk.

Zoho is van huis uit nou niet onderbedeeld als het om functionaliteit gaat. Bovendien zijn er binnen Zoho tal van mogelijkheden om deze verder uit te breiden. Mis je toch net dat (deel)proces, die app, integratie of rapport en bieden zelfs de 1.000 apps in de Zoho Marketplace niet wat je zoekt, dan maken onze ontwikkelaars gewoon de 1001e uitbreiding voor je.

zoho maatwerk en apps


Leuk project? Bring it on!