Home.

Diensten.

Zoho.

Urenbundel.

Demonstratie.

Proeflicentie.

Contact.

Nieuws.

Legal.

Helpcentrum.

Over Wolq.
Innovatieve Zoho transformaties.

Wolq is geboren uit een groepje gepassioneerde Zoho-gebruikers die in 2007 besloten om hun Zoho skills te delen met anderen. Inmiddels is Wolq uitgebloeid tot een topnotch digitale dienstverlener en met trots een van de weinige door Zoho geautoriseerde partners. Onze groei kwam niet als een verrassing, maar onderweg hebben we ook ingezien dat groter niet per se beter is. Daarom zetten we liever in op plat, flexibel, snel schakelen, persoonlijk en ondernemend.

Onze Beveiligingsbaas

Bij Wolq draait alles om innovatie en creativiteit, en dat geldt ook voor onze beveiliging. Daarom stellen we met trots onze dappere office doggo en 'Chief Security Officer' Guus aan je voor. Als je ons kantoor binnenkomt, is Guus de eerste om je te begroeten. Met zijn vrolijke geblaf en enthousiaste staart, laat hij je meteen thuis voelen.Van Wolq komt groen.

Bij Wolq zijn we niet alleen cloud wizards dankzij Zoho, maar ook keihard bezig met een schonere wereld. Elk jaar doneren we namelijk een stuk van onze omzet aan Justdiggit. Deze groene helden toveren droge aarde om in levend groen, wat helpt bij het maken van... wolken, met een 'k' deze keer. En als die wolken vol zitten, yep, dan valt er regen. 

Dus, stel je voor: een verfrissende bui in Tanzania of Kenia kan zomaar een regendansje van ons zijn en daar zijn we echt megatrots op!

Carrière.

Bij Wolq zorgen we uiteraard optimaal voor onze klanten, maar ook zeker voor onszelf. En nee, dat is niet omdat we onszelf zo geweldig vinden, maar omdat het keihard nodig is.

Mensen die tegen hun werk opzien, presteren namelijk verre van optimaal. We investeren daarom maar wat graag in kennis, ambitie en bovenal geluk. Op deze manier halen we het allerbeste uit onszelf (en ook uit jou, natuurlijk). 

Tijd voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Start vandaag!

Check hier onze vacatures!

Bakkie doen?

We komen het allerliefste bij je over de vloer om echt kennis te maken met je organisatie en collega's, maar je bent uiteraard ook van harte welkom bij Wolq. Dankzij de samenwerking-tools van Zoho's, heeft Wolq geen groot kantoor nodig en werkt ons team werkt vanuit een efficiënte, gezellige en compacte hub in Brandevoort (Helmond), bij klanten, onderweg of vanuit een eigen thuiskantoor. Hierdoor vermijden we niet alleen de frustratie van files, maar snijden we ook in de kosten van een fancy kantoor en verlagen we onze impact op het milieu. We zijn dus flexibel, kostenbewust en daar waar onze inzet het meest telt.

Fun fact: de bouw van Brandevoort is gestart in 2000 en is opgezet volgens de principes van New Urbanism. Het kloppende hart van Brandevoort (De Veste) is historiserend aangelegd in de stijl van een 17e-eeuws Brabants stadje, met herenhuizen aan de gracht. Kom gerust eens kijken! Hoe drink je de koffie? Met een Wolqje? 😊

Leuk project? Bring it on!

Contact.

Broederwal 25
5708 ZT  Helmond
The Netherlands

+31 492 210 010
info@wolq.nl

Overig.

IBAN: NL13INGB0656482206
BIC: INGBNL2A
VAT: NL818457156B01
KVK: 17211257

Wij.

Vacatures

Volg ons.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram

Oplossingen.

Verkoop
Marketing
Productiviteit
Dienstverlening

Diensten.

Consultancy
Trainingen
Urenbundel

Nieuws.

Blog
Evenementen

Legal.

Algemene Voorwaarden
Veiligheid en Privacy
Cookies

Remote Support

© 2023 Wolq B.V. of een aan Wolq gelieerd bedrijf. Alle rechten voorbehouden.