Home.

Zoho.

Wij.

Urenbundel.

Demonstratie.

Proeflicentie.

Contact.

Nieuws.

Legal.

Helpcentrum.

Onze Zoho diensten.
We got this!

Nieuwe software, dus ook Zoho, heeft altijd impact op je organisatie! Werkwijzen, routines en procedures gaan op de schop of zelfs helemaal over boord en de tech moet optimaal aansluiten op je business, processen, doelstellingen en wensen. Geen gemakkelijke opgave en zeker niet iets wat je er even nonchalant bij doet. Gelukkig kunnen we je hierbij helpen.

Zoho Consultancy.

Wij houden van aanpakken, niet van eindeloze gesprekken. Bij voorkeur rollen wij direct onze mouwen op en springen (digitaal) jouw wereld in. We willen alles weten: hoe jouw business tickt, je processen, uitdagingen en dromen. Gewapend met deze ins en outs, schakelen we over naar 'Let's do this!'-modus. We rollen een plan uit dat zo helder is als een zomerdag, met strakke stappen, doelen scherper dan een nieuwe potlood en een taakverdeling die klinkt als een klok. Zo zorgen we dat wat we samen bedenken, ook echt werkelijkheid wordt.

Meer over Zoho Consultancy.

Zoho Projectmanagement.

Op zoek naar die perfecte projectmanager? We get it, dat is soms een hele klus. Niemand zit te wachten op extra stress of het ontbreken van de juiste ervaring. Geen paniek, wij zijn hier! Ons team, met een indrukwekkende staat van dienst, staat te trappelen om je te helpen. Onze ervaren Wolq projectcoach staat klaar om jouw project met open armen te ontvangen. We definiëren samen de mijlpalen en doelen kristalhelder, pakken de leiding stevig vast en zorgen dat alles op rolletjes loopt, precies volgens plan en zonder onverwachte problemen. Jouw project, onze zorg!

Meer over Zoho Projectmanagement.

Zoho Trainingen.

Technologie is pas echt krachtig als de gebruiker weet hoe ermee om te gaan. Zelfs de coolste systemen zijn waardeloos zonder de juiste know-how. Daar komen onze Zoho-gecertificeerde trainers in beeld. Zij leren je collega's vliegensvlug alle kneepjes van het systeem, zodat jouw bedrijf als een geoliede machine kan draaien. Zet technologie aan het werk en zet je organisatie in de startblokken. Met onze hulp zorgt je team ervoor dat ze het maximale halen uit de nieuwste technologische oplossingen, wat leidt tot verbeterde bedrijfsprestaties.

Meer over Zoho Trainingen.

Zoho Maatwerk.

Zoho heeft bijna alles wat je maar kunt bedenken, maar stel je mist toch dat ene specifieke (deel)proces, integratie of rapport. Zelfs met de 1000 apps in de Zoho Marketplace kom je er niet uit. Geen probleem! Onze ontwikkelaars staan klaar om die 1001ste, perfect passende uitbreiding voor je te creëren. Van unieke procesintegraties tot op maat gemaakte apps, wij zorgen dat jouw Zoho-ervaring compleet is en naadloos aansluit bij wat jouw bedrijf nodig heeft. Dus als je ergens tegenaan loopt, relax – wij maken het onmogelijke mogelijk!

Meer over Zoho Maatwerk.

Leuk project? Bring it on!

Contact.

Broederwal 25
5708 ZT  Helmond
The Netherlands

+31 492 210 010
info@wolq.nl

Overig.

IBAN: NL13INGB0656482206
BIC: INGBNL2A
VAT: NL818457156B01
KVK: 17211257

Wij.

Vacatures

Volg ons.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram

Oplossingen.

Verkoop
Marketing
Productiviteit
Dienstverlening

Diensten.

Consultancy
Trainingen

Nieuws.

Blog
Evenementen

Legal.

Algemene Voorwaarden
Veiligheid en Privacy
Cookies

Remote Support

© 2023 Wolq B.V. of een aan Wolq gelieerd bedrijf. Alle rechten voorbehouden.